Tehnofarm Daniel
Contul meu

Nu esti logat

Intra in cont

Purificator de aer Salin Plus

  • 435,00 Lei (0/0 opinii)
  • Fără TVA: 435,00 Lei
Cod produs: SALIN PLUS Disponibilitate: Indisponibil Cantitate disponibila: 0 buc.
Distribuie:

Salinizator de aer cu placi saline.
Puteti beneficia acum de efectele terapeutice remarcabile ale aerului de salina.
Aparatul SALIN PLUS utilizeaza un procedeu de noutate absoluta in tratarea complexa a aerului, si anume trecerea fortata a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de saruri, in principal clorura de sodiu.
Purificatorul are o constructie simpla, continand un ventilator si un bloc filtrant cu granule de saruri. Debitul de aer se poate regla cu ajutorului unui potentiometru.
Purificatorul actioneaza prin trecerea permanenta a aerului prin blocul filtrant cu granule de saruri  realizand un continut discret, dar permanent de aerosoli de clorura de sodiu in spatiul ambiental, modificand ionizarea aerului.
Purificatorul  este comod in utilizare prin aceea ca asigura o purificare generala a aerului in spatiul unde este utilizat: locuinte, birouri. Se recomanda utilizarea chiar si pe timpul noptii pentru a asigura o durata minima zilnica de 8 ore de expunere in mediul creat de aparat. In masura posibilului, durata de expunere se poate mari pana la intreaga zi.

Diferenta fata de aparatul SALIN este ca SALIN PLUS asigura tratarea aerului intr-un spatiu cu un volum mai mare, de pana la 150 mc. Deasemenea, fata de aparatul SALIN, debitul de aer generat de SALIN PLUS se poate regla cu ajutorului unui potentiometru. Este ideal pentru incaperile spatioase/birouri.

Aparatul nu produce fenomene de coroziune in spatiul de utilizare.

Efecte igienice generale
Prin utilizarea aparatului SALIN PLUS se remarca un efect general de imbunatatire a calitatii aerului: retinerea prafului, eliminarea mirosurilor neplacute (transpiratie, mucegai, carti vechi), care devine proaspat si placut respiratiei. Prin aceste efecte aparatul poate fi utilizat pentru asigurarea unui ambient interior cat mai confortabil.

Efecte medicale generale
Utilizarea  aparatului SALIN PLUS de catre persoane sanatoase sau cu diverse afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice generale : marirea rezistentei la raceli, stare de confort psihic, somn linistit, odihnitor, o diminuare a sforaitului.

Efecte terapeutice
Utilizarea aparatului de persoane cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare ai inferioare.
In afectiunile ORL, aparatul SALIN PLUS se arata a fi de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, o actiune generala desensibilizanta in probleme alergice.
In afectiuni pneumologice au fost obtinute rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, brontectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza.

Aparatul SALIN PLUS a obtinut doua distinctii internationale:
- Medalia de Aur la Salonul Mondial EUREKA 2002
- Medalia de Argint la Salonul International al Inventiilor, Geneva 2002

Aparatul SALIN este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei nr. 6295/15.09.2002.

Dimensiuni aparat: 18.1 x 16.5 x 23.5 cm

Acorda o nota:

Purificator de aer Salin Plus

Purificator de aer Salin Plus

Produse asemanatoate
Branduri premium