X
Categorii
Scaune si inaltatoare WC

Ordoneaza:

Afișare:

Scaun wc sau scaun toaleta pliabil de la Tehno-Farm.ro pentru persoanele netransportabile

   Scaun wc sau scaun toaleta pliabil sunt gândite special pentru persoanele cu diferite afecțiuni. Cine ar trebui să folosească un scaun wc sau scaun toaleta pliabil reglabil pe înălțime? Răspunsul depinde de nevoile fiecărei persoane, spune un specialist în tehnică medicală de la Tehno-Farm.ro. Bătrânii, persoanele cu afecțiuni medicale și persoanele cu dizabilități sunt toți eligibili să folosească un un scaun wc sau scaun toaleta pliabil Iată câteva motive pentru care ar trebui.
  Folosirea unei toalete prea sus sau prea jos poate provoca o cădere. Utilizarea unui un scaun wc sau a unui model de scaun toaleta pliabil poate preveni căderea și poate facilita folosirea toaletei celor cu mobilitate limitată. Scaunele de toaletă reglabile pe înălțime sunt o modalitate ideală de a oferi acces la baie unei persoane cu dizabilități. O persoană cu dizabilități, face un efort fantastic ca să se miște, să meargă până la toaletă.

  Proiectat cu un mecanism de blocare, un scaun wc sau a unui model de scaun toaleta pliabil reprezintă o modalitate excelentă de a oferi unei persoane cu dizabilități ușurarea de presiune și durere în timpul utilizării băii. Multe scaune de toaletă reglabile pe înălțime vin cu brațe detașabile care permit utilizatorului să schimbe poziția unui scaun wc în funcție de nevoile sale. Unele toalete au o parte înălțată pentru a preveni atașarea viitoarelor echipamente.
  Această caracteristică este adesea denumită toaletă confortabilă. În schimb, un scaun wc standard au o înălțime de 16 inci sau mai puțin. Un scaun wc reglabil pe înălțime oferă o poziție confortabilă și poate împiedica o persoană să se lovească sau să cadă atunci când folosește baia. Un scaun wc reglabil pe înălțime este una dintre cele mai simple modalități de a vă ajuta părinții în vârstă să stea confortabil în toaletă.

Un scaun wc sau scaun toaleta pliabil are cotiere căptușite contra accidentării

   Scaun wc este utilizat de persoanele în vârstă care numai prezintă o stare bună de sănătate pentru a se deplasa în siguranță până la toaletă. De aceea lor le este indicat un scaun wc sau un scaun toaleta pliabil. Deși scaunul este suficient de înalt pentru a preveni căderea, nu este o soluție potrivită dacă persoana în vârstă are dificultăți în a se așeza pe toaletă. Un design sigur prinde interiorul vasului de toaletă și este mai puțin probabil să se desprindă în timp.
  Asigurați-vă că verificați capacitatea de greutate pe care o suportă un scaun wc sau un scaun toaleta pliabil pentru a vă asigura că este confortabil pentru utilizatorul în vârstă. Un scaun wc sau un scaun toaleta pliabil reglabil pe înălțime este o alegere excelentă pentru persoanele în vârstă. Poate fi poziționat astfel încât genunchii persoanei în vârstă să fie mai sus decât șoldurile.

  Este indicat, de asemenea, pentru o poziție confortabilă ca tălpile picioarelor să stea, să ajungă bine pe podea. Pentru a determina dacă se va potrivi toaletei, măsurați înălțimea scaunului cu capacul scos. Asigurați-vă că este sigur - unele nu au dispozitive de strângere, așa că asigurați-vă că verificați această caracteristică înainte de a cumpăra un scaun wc sau un scaun toaleta pliabil. Un scaun de toaletă reglabil pe înălțime vă poate ajuta să intrați și să ieșiți ușor din baie.
  Înălțimea acestuia poate fi ajustată la câțiva centimetri mai mare decât un scaun de toaletă obișnuit, făcându-l mai confortabil pentru cei cu probleme la genunchi. Seniorii pot beneficia și de un un scaun wc sau un scaun toaleta pliabil. Aceste dispozitive sunt convenabile pentru femeile însărcinate, părinții copiilor mici și oricine dorește mai mult confort în timp ce folosește toaleta. De asemenea, există și modele de scaune wc cu capac.

Persoanele cu o afecțiune medicală pot folosi un scaun wc de camera

   Scaun wc de camera este indicat persoanelor care au dificultăți să se ridice de pe un scaun de toaletă jos, cum ar fi cei care au suferit recent o intervenție chirurgicală. Alte persoane care sunt mai în vârstă sau care au probleme cu echilibrul pot avea dificultăți în ridicarea de pe un scaun de toaletă jos. Folosirea timp îndelungat a unui scaun wc de camera joase poate provoca, de asemenea, răni. Aproximativ 14% dintre accidente au loc în baie, iar persoanele în vârstă sunt adesea victimele.
  De aceea, aceste persoane trebuie să folosească măcar pe timpul nopții un scaun wc de camera. Astfel, noaptea nu va fi nevoie să meargă la toaletă, folosind un scaun wc de camera vor fi în siguranță, prevenind astfel orice posibilă accidentare. Un scaun wc de camera poate fi un mare beneficiu pentru oricine se luptă cu afecțiuni la coloana vertebrală.

  Beneficiile unui scaun wc de camera sunt multe și nu se limitează la cei care au suferit recent o intervenție chirurgicală sau se recuperează după o accidentare. Dacă sunteți îngrijorat de capacitatea dvs. de a vă ridica și de a sta în picioare, luați în considerare un scaun wc de camera, care vă poate oferi un sprijin suplimentar. De asemenea, poate ușura starea în picioare și așezarea.
  Unii pacienți cu afecțiuni medicale pot beneficia de un scaun wc, deoarece unghiul scaunului le afectează balansarea înainte și înapoi atunci când stau în picioare. Un alt avantaj al unui scaun wc este faptul că unele modele vin chiar și cu brațe încorporate care îi pot ajuta pe cei cu extremități inferioare slabe sau cu echilibru insuficient să folosească toaleta. Pentru mai multe detalii despre folosirea în siguranță a unui scaun wc întrebați specialiștii de la Tehno-Farm.ro.

scaun wc
scaun toaleta pliabil
scaun wc de camera
whatsapp