Tehnofarm Daniel
Contul meu

Nu esti logat

Intra in cont

Cum platesc

MODALITATI DE PLATA
Pentru a achita produsele achizitionate din magazinul medical online Tehnofarm Daniel, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
1. Plata Ramburs: produsele comandate se platesc in momentul predarii coletului de catre firma de curierat rapid (in acest caz la tariful transportului se mai adauga taxa de 5 lei - retur bani).
2. Plata prin ordin plata: plata se face in baza unei facturi proforma. Livrarea se va face in acest caz dupa verificarea si confirmarea platii, proces ce dureaza intre 12 si 24 de ore de la data emiterii ordinului de plata. 
Plata se va face in contul de mai jos:
 
Numele societatii: Tehnofarm Daniel SRL
Conturi bancare: RO04 INGB 0000 9999 1023 7249, deschis la ING BANK - PLOIESTI

                                 RO29 BUCU 4472 6479 2511 RO01, deschis la ALPHA BANK - PLOIESTI

Cod de inregistrare fiscala: RO 1344525
Pentru a evita atribuirea gresita a platii, te rugam sa mentionezi pe ordinul de plata numarul Facturii Proforma.

3. Plata online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard): te rugam sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "NETOPIA PAYMENTS" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"NETOPIA PAYMENTS" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!