Tehnofarm Daniel
Contul meu

Nu esti logat

Intra in cont

Livrarea produseler

Livrarea produselor comandate pe site-ul www.tehno-farm.ro se face la adresa completata in formularul de comanda, pe teritoriul Romaniei, prin intermediul firmei de curierat rapid - FAN COURIER

Termenul de livrare al produselor va fi de maximum 48 de ore (Luni–Vineri).

In cazul in care produsele nu pot fi livrate in termenul mentionat, Tehnofarm Daniel va notifica Cumparatorul (printr-un e-mail) cu privire la disponibilitatea produselor. In acest caz, Cumparatorul poate solicita anularea comenzii, in scris, in termen de 3 zile de la primirea notificarii.

In cazul in care contravaloarea comenzii a fost achitata de cumparator inainte de data livrarii produselor comandate, suma platita va fi rambursata in termen de 30 de zile, conform legii.

Pentru coletele neridicate din culpa Cumparatorului, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite colete catre acel client, decat cu plata in avans.

Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei de curierat rapid. Tehnofarm Daniel isi asuma raspunderea pentru expeditii, doar pana la preluarea coletelor de catre reprezentantul firmei de curierat rapid, asigurand ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare.

Livrarea produselor în Uniunea Europeană
Produsele vor fi livrate și în afara teritoriului României (în Uniunea Europeană), cu un cost mediu de 25 Euro pe expediție (prețul transportului se calculează în funcție de zonă).