Tehnofarm Daniel
Contul meu

Nu esti logat

Intra in cont

Cum cumpar

Pentru a putea plasa o comandă pe site sau telefonic trebuie să deții o adresă validă de email. Adresa de email va fi asociata contului tau de pe www.tehno-farm.ro si prin intermediul ei se va derula ulterior comunicarea dintre noi.

Pasul 1: Alege produsul 
Cautarea produselor se poate face tiparind denumirea acestora in interiorul casutei special create in partea de sus a site-ului sau prin navigarea in categoriile de produse din partea stanga (treceti mouse-ul peste rubrica Categorii si aceasta se va deschide in subcategorii).
In pagina produsului poti verifica toate informațiile despre caracteristicile acestuia, preț, disponibilitatea stoc. Selectati cantitatea pe care o doriti achizitionata din produsul respectiv si alegeti optiunea dorita din celelate campuri obligatorii (ex. marime, culoare etc).

Pasul 2: Adauga in cos
Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.” Poți repeta acești pași până când vei avea în coș toate produsele dorite. Conținutul coșului de cumpărături trebuie analizat cu atenție înainte de finalizarea comenzii. Poți renunța la un articol prin apăsarea pictogramei corespunzatoare plasate pe fiecare rand aferent unui produs. Cantitatea unui anumit reper poate fi actualizată prin completarea valorii dorite în câmpul omonim. Site-ul va recalcula prețul total aferent reperelor afișate.

Pasul 3: Verifica-ti comanda
Cand ai terminat cumparaturile revizuieste comanda. In partea de sus dreapta , apasa pe textul "Cos de cumparaturi" / “vizualizare cos”si vei vedea continutul acestuia. Poti elimina produse sau poti schimba cantitatea dorita.  
Dupa verificarea comenzii, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din showroom sau din oficiile postale, livrare prin curier).
Inainte de trimiterea comenzii citeste termenii si conditiile si bifeaza casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii si conditiile Tehnofarm Daniel”.

Pasul 4: Trimite comanda
Apasa butonul "Comandati" pentru a expedia comanda.

Daca nu ai mai cumparat de la noi pana acum ai nevoie de un cont. 
Pentru a-ti crea un cont sau pentru a te inregistra daca ai deja unul, apasa butonul "Contul meu" din partea de sus a paginii. O sa poti intra in contul tau, prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole, pentru cei care detin deja un cont sau prin introducerea numelui, prenumelui, adresei de e-mail si a unei parole pentru cei care doresc sa-si creeze un cont nou.
Prin crearea unui cont in magazinul nostru, vei putea face modificari asupra contului tau, adauga sau elimina adrese de livrare, vei putea sa creezi o lista de dorinte, astfel incat la urmatoarele autentificari sa ajungi imediat la produsele pe care le doresti.