X
Categorii

Despre noi

TEHNOFARM DANIEL este un magazin de tehnica medicala, format dintr-o echipa de specialisti si farmacisti cu experienta, preocupati de sanatatea si starea de bine a clientilor. 

DE PESTE 29 DE ANI SUNTEM ALATURI DE TINE!

Perseverenta, pasiunea si dedicarea sunt motoarele care ne definesc activitatea de peste 29 de ani si care alaturi de principiile pe care ne-am angajat sa le respectam inca de la infiintare, in 1992 – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – ne-au transformat intr-un dinamic distribuitor pe piata medicala locala.
Povestea noastra a inceput in primavara anului 1992 cand am înființat primul magazin de tehnica medicala din Ploiesti. Am debutat prin comercializarea produselor destinate nou-nascutilor dar si produse destinate alinarii suferintei bolnavilor si ingrijirii acestora. Apoi, cu pași mici, am reușit să ne dezvoltăm ca o afacere de familie, venind in intampinarea clientilor, oferindu-le in plus aparatura si instrumentar medical, consumabile, mobilier pentru dotari cabinete medicale, dezinfectanti, articole ortopedice, inclusiv incaltaminte ortopedica, imbracaminte si incaltaminte de protectie pentru personalul medical. 

In prezent, TEHNOFARM DANIEL comercializeaza o gama variata de produse din sfera produselor tehnico-medicale, printre care si produsele renumitelor companii: MORETTI (producator de fotolii rulante cu antrenare manuala si electrica, dispozitive pentru recuperare etc.), RUSSKA (produse pentru ingrijire la domiciliu si in institutii specializate; hranirea, medicatia si igiena pacientului; articole de recuperare), BOCK (paturi electrice, saltele antiescara), OMRON (aparatura electronica pt monitorizarea diferitilor parametrii: tensiune, greutate, glicemie, cholesterol), ROCHE (aparate monitorizare glicemie, cholesterol, triglyceride), RIESTER, MICROLIFE, FAZZINI, BEURER. 

Iar povestea noastra nu are sfarsit. Continuam cu aceeasi pasiune, oferind clientilor nostri cele mai bune solutii terapeutice si consultanta. 

TEHNOFARM DANIEL – de peste 29 de ani pentru sanatatea ta si a familiei tale !

MOTO: Sanatatea dumneavoastra, prioritatea noastra!

VIZIUNEA NOASTRA 

Calitatea produselor si adaptabilitatea la cerintele din orice moment, ale clientilor nostri ne recomanda ca un partener de incredere in cadrul actului medical, direct sau indirect.

whatsapp