X
Categorii
Dezinfectanti

Ordoneaza:

Afișare:

Vânzările de dezinfectanti și dezinfectant maini au crescut considerabil în ultimii ani

  Dezinfectanti pentru orice suprafețe. Dezinfectanti pentru fiecare cameră. Dezinfectanti pentru obiectele din casă. Dezinfectant maini sau gel dezinfectant. Pe toate le-am încercat în perioada pandemiei. Ne sunt foarte cunoscute, mai ales că în primele zile toată lumea stătea chiar și la coadă pentru ele. Se estimează că industria va genera tot mai multe vânzări din aceste produse. Creșterea accelerată a cumpărării a făcut ca în multe farmacii și supermarketuri să nu se mai găsească dezinfectanti.
  Dezinfectant maini este disponibil în multe locuri, inclusiv în spitale, case de bătrâni și toalete publice. Sunt instrumente importante pentru prevenirea răspândirii germenilor dăunători, dar pot fi folosite și atunci când spălarea mâinilor nu este posibilă sau corect făcută. Un dezinfectant maini este o alternativă la îndemână, reducând riscul de a vă îmbolnăvi și de a provoca disconfort, iar produsele din categoria dezinfectanti de la Tehno-Farm.ro sunt produse testate.

  Deși nu există dovezi de 100% că toti dezinfectanții pentru mâini previn răspândirea germenilor, ele oferă cu siguranță o protecție eficientă. În zonele cu trafic intens, germenii se pot răspândi și infecta cu ușurință pe alții. Acești dezinfectanti sunt o soluție la îndemână, o soluție sigură și convenabilă. De asemenea, pot fi folosite înainte de a folosi echipamentul de la sala de fitness. Beneficiile dezinfectanților pentru mâini sunt de amploare.
  Dezinfectantele pentru mâini trebuie ținute întotdeauna la îndemâna copiilor și trebuie utilizate sub supravegherea unui adult. Cel mai bine este să evitați să atingeți ochii, gura sau nasul în timp ce utilizați un dezinfectanti. De asemenea, trebuie depozitate într-un loc răcoros și uscat. Evitați să le expuneți la căldură sau la lumina directă a soarelui, deoarece pot accelera evaporarea alcoolului. Utilizarea dezinfectanților pentru mâini devine din ce în ce mai importantă pentru multe industrii.

Piața globală de dezinfectanti recomandă folosirea lor pentru prevenirea bolilor

  Dezinfectanti folosim atât la serviciu cât și acasă. O dată cu recenta pandemie de COVID-19, piața globală de dezinfectanti a cunoscut o creștere uriașă. Companiile existente au crescut producția și noi companii au intrat pe piață pentru a satisface această cerere în creștere. Dezinfectant maini sau gel dezinfectant sunt vândute în multe forme diferite. Unele dezinfectante pentru mâini sunt pe bază de alcool. Dezinfectantele cu alcool pentru mâini trebuie să fie produse într-o distilerie specială și „denaturate” înainte de distribuire.
  Dezinfectant maini folositem pentru a preveni răspândirea virușilor și a bacteriilor, iar un copil trebuie să aibă la școală permanent această soluțue. Organizația Mondială a Sănătății a recomandat dezinfectante pentru mâini ca măsură de precauție împotriva răspândirii bolilor. Utilizarea lor a devenit importantă pe măsură ce numărul deceselor cauzate de boală a crescut dramatic. Produsele pe bază de alcool utilizate în dezinfectantele pentru mâini ucid bacteriile la contactul cu pielea.

  Aceste produse sunt disponibile pe scară largă. În timpul recentului focar de coronavirus, cererea de dezinfectant maini a crescut semnificativ, iar marii comercianți au rămas în epuizare de câteva zile. Dezinfectantele pentru mâini sunt o modalitate excelentă de a ne menține mâinile curate și fără germeni. Pot fi purtate cu ușurință într-un rucsac sau poșetă și sunt o soluție temporară excelentă până când vă puteți spăla corect mâinile. Ele funcționează prin uciderea germenilor de pe mâini și sunt făcute din ingrediente pe bază de alcool.
  Majoritatea dezinfectanților pentru mâini sunt disponibile sub formă de gel, spumă sau șervețel. Un dezinfectant maini sau gel dezinfectant au în compoziție alcool, care este un dezinfectant eficient, dar poate fi dăunător pentru celulele sănătoase. Deși alcoolul ucide germenii, poate genera și rezistență antimicrobiană, ceea ce înseamnă că eficiența dezinfectantului unui dezinfectant de mâini va fi limitată în timp.

Cel mai bun dezinfectant maini este cel care conține cel puțin 60 la sută alcool

  Dezinfectant maini pe bază de alcool este mai sigur pentru utilizare în locuri publice unde chiuvete și săpunuri nu sunt disponibile. Există multe dezinfectante pentru mâini astăzi pe piață. Un dezinfectant maini vine în ambalaje colorate și arome tentante. În timp ce dozele mici sunt inofensive, este important să ne amintim că alcoolul este toxic pentru copiii mici. Rapoartele recente arată că mulți copii mici ingerează dezinfectante pentru mâini pe bază de alcool, ceea ce a dus uneori la otrăvire chimică.
  Indiferent dacă ești un profesionist din domeniul sănătății sau o persoană care dorește să-și îmbunătățească capacitățile de dezinfecție, acești dezinfectanti trebuie să facă parte din rutina zilnică. Dezinfectanții pentru suprafețe sunt substanțe folosite pentru a ucide microbii și pentru a preveni răspândirea infecțiilor. Desinfectantii fac acest lucru interferând cu metabolismul microbilor. Acest lucru le face utile atât în instituțiile medicale dar și în hoteluri și pensiuni.

  Un gel dezinfectant pentru mâini a devenit un element de bază. Utilizarea unui gel dezinfectant este o modalitate bună de a vă asigura că mâinile sunt cât mai sterile posibil. Cu toate acestea, dezinfectantele pe bază de alcool pentru mâini ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Acest tip de gel se poate evapora înainte de a ajunge la întreaga mână, reducându-i eficacitatea. Acest lucru îl face, de asemenea, ineficient atunci când mâinile sunt murdare.
  Prin urmare, este important să vă spălați bine mâinile de fiecare dată când se poate. Este important să rețineți că orice dezinfectant pe care îl alegeți trebuie să fie eficient pentru tipul specific de infecție. Dezinfectanții trebuie utilizați cu atenție și într-un mediu controlat pentru a minimiza riscul de impact asupra sănătății. În plus, trebuie folosită cantitatea potrivită pentru a dezinfecta suprafețele și pentru a evita pulverizarea pe alimente.

dezinfectanti
gel dezinfectant
dezinfectant maini
whatsapp