Tehnofarm Daniel
Contul meu

Nu esti logat

Intra in cont

Aparat apnee APAP AirSense 10 AutoSet

  • 3.470,00 Lei (0/0 opinii)
  • Fără TVA: 3.470,00 Lei
Cod produs: 37266 Disponibilitate: La comanda Cantitate disponibila: 0 buc.
Distribuie:

Aparat apnee APAP AirSense 10 AutoSet

AirSense 10 AutoSet este un aparat premium cu reglare automată a presiunii, care ajustează automat nivelurile de presiune, pentru a se plia nevoilor dvs. în schimbare și pentru a vă asigura cea mai mică presiune necesară. De asemenea, AirSense 10 AutoSet oferă terapie la cele mai confortabile niveluri de temperatură și umiditate atunci când este utilizat cu noul umidificator sau cu furtunul încălzit de la Resmed.

Proiectat pentru a fi intuitiv și ușor de utilizat, puteți conecta pur și simplu dispozitivul AirSense 10 AutoSet la masca și apăsați Start.

Detectare inteligentă
Functia de AutoRamp detecteaza debutul somnului si starteaza terapia prin furnizarea unei presiuni scăzute, pentru un confort sporit al pacientului. Apoi, după ce adormiți, crește treptat presiunea până la nivelul optim.

Senzor ambiental încorporat.
Nivelul luminii ecranului se adaptează luminozității camerei. Deci, dacă aveți nevoie să vă deplasati în timpul nopții, lumina ecranului nu vă va deranja partenerul de pat.

Turbina Easy-Breathe este foarte silențioasa, oferind un somn liniștit.

Funcția SmartStart începe terapia de îndată ce respirați în mască. Când scoateți masca, dispozitivul se oprește automat după câteva secunde.

 

Acorda o nota:

Aparat apnee APAP AirSense 10 AutoSet

Aparat apnee APAP AirSense 10 AutoSet

Produse asemanatoate
Branduri premium