X
Categorii
Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition)

Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru, capsula black edition

Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital este cel mai avansat stetoscop creat de 3M Littmann pana in prezent, cu o amplificare de pana la 40x (la frecventa de varf, comparativ cu modul analogic), anulare activa a zgomotului (active noise cancellation), vizualizarea in aplicatie a undelor sonore si alte functionalitati extraordinare concepute pentru a-ti oferi un imagine mai clara a sanatatii pacientului. Este mai mult decat un stetoscop. Este un mod cu totul nou de a pune ascultarea pe primul loc.

Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital este format dintr-un stetoscop 3M™ Littmann® Cardiology IV™ la care este atasat un modul electronic CORE Digital pentru a-ti oferi o performanta acustica extraordinara, combinata cu o versatilitate exceptionala. Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital ofera prin design-ul sau inovator diafragme reglabile pe ambele parti pentru usurinta in utilizare la tratarea pacientilor adulti si copii. Partea pediatrica a capsulei se poate converti in clopot traditional prin indepartarea diafragmei reglabile si inlocuirea acesteia cu inelul cauciucat inclus. Lungime 69 cm si greutate 232 grame. Garantie 2 ani impotriva defectelor de material sau fabricatie.


Amplificare de pana la 40x

Acustica remarcabila a acestui stetoscop de o calitate exceptionala - la nivel de cardiologie - suna si mai bine datorita amplificarii de pana la 40x (la frecventa de varf de 125 Hz, comparativ cu modul analogic). Acum este si mai usor sa auzi sunetele cele mai subtile pentru a te ajuta sa pui un diagnostic corect.


Anularea activa a zgomotului

Tehnologia 3M Littmann de anulare activa a zgomotului te ajuta sa elimini zgomotele care iti distrag atentia, specifice mediilor aglomerate. Te ajuta sa asculti mai bine reducand zgomotul nedorit de fundal din exterior, astfel incat sa te poti concentra sa asculti ceea ce este important: pacientul si sunetele corpului acestuia.


Mai multe moduri de auscultare

Cu un singur buton, poti schimba rapid modul de auscultare de la modul analogic la modul amplificat, pentru a se potrivi nevoilor tale. In plus, cele doua diafragme reglabile (pentru adulti si copii) te ajuta sa asculti atat sunetele de frecventa inalta, cat si sunetele de frecventa joasa, fara a muta capsula stetoscopului.


Vizualizare si analiza cu ajutorul AI

Descarca aplicatia Eko pe dispozitivul tau smart si asociaz-o cu stetoscopul digital 3M™ Littmann® CORE, pentru a putea monitoriza mai usor ca oricand. Functiile gratuite ale aplicatiei Eko includ posibilitatea de a vizualiza, inregistra si distribui sunetele. Analiza cu ajutorul inteligentei artificiale (AI Murmur Analysis) este disponibila doar pe baza de abonament.


Proiectat pentru confort

Avand tuburile in unghi pentru a se alinia perfect cu canalele urechii si o capsula pe care o poti tine oricum doresti, stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital a fost proiectat pentru confort maxim in timpul evaluarii pacientului.


Vizualizeaza. Inregistreaza. Distribuie. Analizeaza.

Acum poti face mai mult decat oricand cu ajutorul conectivitatii wireless. Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, aprobat de FDA, functioneaza impreuna cu aplicatia Eko pe dispozitivele iOS si Android, oferindu-ti o modalitate conforma cu HIPAA de a salva si adnota inregistrari de 15, 30, 60 sau 120 de secunde intr-un tablou de bord securizat. Poti crea o biblioteca de sunete cardiace pentru a monitoriza progresia unei boli sau pentru scopuri educationale, sau poti chiar distribui in siguranta colegilor inregistrarile tale. In plus, poti utiliza inteligenta artificiala Eko pentru a detecta suflul inimii (pentru AI Murmur Analysis este nevoie de abonament).

Alegeti partea activa a capsulei: numai o fata a capsulei este activa din punct de vedere acustic in orice moment, identificata printr-un marcaj pe tija. Rotiti capsula pentru a face ca partea inactiva sa devina parte activa.

Reglati tensiunea castilor: pentru reducerea tensionarii arcului, indepartati tuburile auriculare, iar pentru cresterea tensionarii arcului, strangeti tuburile auriculare (conform imaginilor de mai jos).

Reducerea tensionarii arcului

Cresterea tensiunii arcului

Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital nu este doar pentru cardiologi. Acesta este utilizat de catre medici specialisti si generalisti, pediatri, din departamentul ATI, personal UPU, studenti la medicina si alte cadre medicale pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor si ale altor organe la pacientii adulti si copii. Utilizati partea mare pentru adulti si partea mica pentru pacienti pediatrici sau ceu slabi, in jurul bandajelor si in evaluarea carotidei.

Tubul cu lumen dublu asigura doua trasee sonore intr-un singur tub. Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda mai bine diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati ferm partea pentru adulti pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalta.

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.

Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare mari si mici, inel cauciucat pentru clopot, si instructiuni.

Iata prin ce iese in evidenta stetoscopul CORE Digital:

Capsula dubla

Capsula dubla

Capsula combinata: fata mare poate fi utilizata in cazul pacientilor adulti, in timp ce fata mica este folosita in cazul pacientilor slabi sau pentru pediatrie, in jurul bandajelor sau in controlul carotidei.

Posibilitatea conversiei fetei mici in clopot traditional

Clopot traditional

Posibilitatea conversiei fetei mici in clopot traditional prin indepartarea diafragmei si inlocuirea cu inelul cauciucat inclus ce nu provoaca senzatia de racoare.

Doua diafragme reglabile

Doua diafragme reglabile

Diafragma brevetata cu frecventa duala, reglabila pe fiecare fata, care alterneaza intre sunetele de frecventa joasa si cele de frecventa inalta, fara a fi necesara intoarcerea capsulei.

Inel si diafragma care nu provoaca senzatia de racoare

Pentru confortul pacientilor

Capsula, inelul si diafragma nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.

Tub cu doua lumene

Tub cu doua lumene

Cele doua canale ale sunetului intr-un singur tub elimina zgomotele perturbatoare ale frecarii create de tuburile duble traditionale.

Brate flexibile, usor ajustabile

Brate flexibile, usor ajustabile

Bratele stetoscopului sunt flexibile, usor ajustabile pentru un confort personalizat. Olivele auriculare inclinate sunt perfect aliniate cu canalele urechii.

Olive auriculare moi

Olive auriculare moi

Olive auriculare moi de tip "snap-tight", pentru o izolare acustica optima.

Performanta acustica senzationala si versatilitate exceptionala

Performanta acustica senzationala

Performanta acustica senzationala si versatilitate exceptionala, oferite de unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition)

Cod produs: 8490
Producator: Littmann
0 opinii(scrie una)
Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition) Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru complet (Black Edition)
Indisponibil
Cantitate
1,860.00 lei
Plata securizata
whatsapp