Introducere 
Website-ul www.tehno-farm.ro este detinut de societatea TEHNO FARM DANIEL SRL  cu sediul in Str. C.D.Gherea, nr.1-7, parter, Ploiesti, jud.Prahova, Romania, Cod Unic de Inregistrare: RO1344525, J29/1126/1992 (denumita in continuare "TEHNO FARM DANIEL SRL").

Acesti termeni si conditii (denumiti in continuare "Termeni") se vor aplica tuturor vanzarilor de produse de catre TEHNO FARM DANIEL SRL, prin magazinul on line  www.tehno-farm.ro.
 

Termeni generali:

 

Utlizarea site-ului
Utlizarea site-ului www.tehno-farm.ro este gratuita si implica acceptarea Termenilor. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului nostru, fara nicio alta notificare. Va recomandam sa recititi in mod regulat Termenii pentru a fi informati in orice moment cu privire la modificarile aduse. 
TEHNO FARM DANIEL SRL este titularul drepturilor de proprietate intelectuala, designului si continutului site-ului, precum si asupra marcilor inregistrate publicate pe site.
Utilizatorul este persoana fizica si/sau juridica care acceseaza site-ul in scopuri private si care a acceptat Termenii. Este interzisa utlizarea abuziva a site-ului, cun incalcarea dispozitiilor legale in domeniu si care are ca efect prejudicierea TEHNO FARM DANIEL SRL, in calitate de detinator al site-ului.  
TEHNO FARM DANIEL SRL nu raspunde de nicio pierdere, cost, pretentie sau cheltuiala, in cazul in care acestea sunt cauzate de nerespectarea de catre utilizator a Termenilor.

Produse
Produsele comercializare sunt noi si, in momentul livrarii, sunt insotite de factura fiscala. 
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile afisate pe site pot fi schimbate fara notificare prealabila. Daca insa comanda Clientului a fost confirmata, atunci pretul nu va suferi modificari.
La pretul produsului comandat se vor adauga costurile suplimentare de livrare.
Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata sau in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Comanda. Incheierea Contractului 
Pentru plasarea unei comenzi veti parcurge un proces simplu, la sfarsitul caruia veti confirma comanda apasand butonul "finalizeaza comanda". Inainte de confirmarea comenzii, veti fi informat cu privire la pretul total care trebuie platit si veti avea intotdeauna posibilitatea de a verifica si de a corecta comanda.  

Dupa plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, veti primi un e-mail prin care confirmam primirea si inregistrarea comenzii dumneavoastra. Acest lucru nu inseamna ca aceasta comanda a fost acceptata. Comanda dumneavoastra constituie o oferta de  cumparare efectuata de dumneavoastra, a unui produs listat pe site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptarii de catre noi. Contractul dintre dumneavoastra si noi va fi considera incheiat numai dupa acceptatrea de catre noi a comenzii dumneavoastra. Contractul se va referi numai la acele produse pentru care am acceptat comanda plasata de dumneavoastra, urmand a va transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un email prin care va informam ca produsul a fost expediat. In cazul in care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, va vom informa cu privire la aceasta situatie si va vom rambursa sumele platite, daca este cazul, in termen de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat intentia dumneavoastra de retragere din contract.

Achizitie in calitate de vizitator 
Aceasta pagina web permite, de asemenea, efectuarea cumparaturilor prin intermediul functiei de achizitie in calitate de vizitator, nefiind obligatorie deschiderea unui cont.

Garantia legala de conformitate  
Produsele noastre beneficiaza de garantie de conformitate in baza dispozitiilor legale aplicabile, de 30 zile de la data livrarii.
Clientul are urmatoarele drepturi, conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantile asociate acestora.

Dreptul de returnare a produselor (retragerea din contract) 
TEHNO FARM DANIEL SRL garanteaza dreptul de a va retrage din contract si, prin urmare, returnarea produselor comandate, fara a prezenta un motiv pentru decizia de retragere, in termen de 14 zile de la data primirii coletului. 

In acest caz, Clientul va trebui sa suporte urmatoarele costuri:
- costurile suplimentare in cazul in care a ales in mod explicit un alt mod de livrare decat livrarea standard oferita de catre TEHNO FARM DANIEL SRL; 
- costul direct legat de returnarea produselor. 
De asemenea, Clientul este responsabil si in ceea ce piveste diminuarea valorii produselor  rezultata din manipularea acestora diferit de ceea ce eset necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor, in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. 
Clientul isi poate exercita dreptul de retragere prin transmiterea catre TEHNO FARM DANIEL SRL a unei declaratii neechivoce (prin e-mail sau posta) prin care isi exprima decizia de retragere din contract.
Clientul trebuie sa returneze produsele catre TEHNO FARM DANIEL SRL inainte de expirarea perioadei de 14 zile mentionata mai sus. 
TEHNO FARM DANIEL SRL va rambursa sumele reprezentand contravaloarea produsului nu mai tarziu de 14 zile de la data la care a fost informata cu privire la decizia de retragere din contract a clientului, prin modalitatea de plata indicata de client, cu conditia receptionarii produselor de catre TEHNO FARM DANIEL SRL. 

Retur 
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

Va rugam sa mentionati in coletul cu care returnati produsele: datele de identificare (nume/denumire, adresa la care au fost livrate produsele, e-mailul si numarul de telefon), lista cu produsele  returnate, modalitatea in care se doreste returnarea (schimb sau returnarea contravalorii) si detalii privind contul in care se doreste primirea banilor, daca este cazul.

Produsul se va returna impreuna cu ambalajele si accesoriile originale. 

TEHNO FARM DANIEL SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care i le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar cu respectarea stricta a legisatiei aplicabile.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferiti acces nerestrictionat la acestea, dreptul de utiliza, repoduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti de acord, totodata, ca noi sa putem utiliza liber, in interes propriu, aceste materiale sau informatii pe care ni le-ati furnizat prin intermediul site-ului.  TEHNO FARM DANIEL SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor furnizate de dumneavoastra, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens. 

Proprietate intelectuala 
Ati luat la cunostinta si consimtiti ca toate drepturile de autor, marcile inregistrate şi alte drepturi de proprietate intelectuala asupra materialelor si continutului, care fac parte din acest website, sunt detinute de TEHNO FARM DANIEL SRL. Aveti dreptul de a folosi acest material numai cu acordul expres al nostru. Acest lucru nu va impiedica sa utilizati acest website in masura in care este necesar sa copiati detaliile comenzii dumneavoastra.

Comunicari scrise
Legea aplicabila impune ca o parte din informatiile sau comunicarile pe care vi le trimitem sa fie efectuate in scris. Prin utilizarea acestui website acceptaţi ca, in principal, comunicarile cu noi, sa aiba loc in forma electronica. In scopuri contractuale, suneti de acord cu utilizarea acestei forme electronice de comunicare si recunoasteti ca orice contract, notificare, informare si alte mesaje pe care vi le trimitem pe cale electronica, respecta cerintele legale ale unei comunicari scrise. 

Transferul drepturilor si obligatiilor 
Nu puteți transfera sau intrebuinta in niciun alt fel un contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile care decurg din acesta, fara acordul nostru scris prealabil.
Noi putem transfera, intrebuinta sau subcontracta, in orice alt fel un contract sau oricare din drepturile sau obligatiile noastre care decurg din acesta, in orice moment pe durata contractului. Precizam ca orice astfel de actiune nu va afecta drepturile legale de care beneficiați si nici nu va anula, reduce sau limita in niciun fel orice garanţie pe care v-­am acordat­-o, expres sau implicit.

Legea aplicabila
Legea care guverneaza acest website este legea romana.